המתכון שיהפוך לכם את הוולנטיין למתוק יותר

חברת כרמית חולקת מתכון בטעם עשיר של שוקולד- בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה.

כתב לוקאל 12/02/2019
בראוניז עם גבינת ריקוטה
צילום: אסף אמברם

חברת כרמית חולקת מתכון עשיר ומפנק  - בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה

אביזרים :

תבנית בגודל של   22 23 X, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב

מצרכים:

180גרם חמאה 

3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר) 

חצי כוס סוכר

קורט מלח

3 ביצים

2/3 כוס של קמח לבן

4 כפות מלאות קקאו משובח

כפית תמצית וניל

מצרכים לחלק של הגבינה:

250 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 כפות קורנפלור

3 כפות סוכר

2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר) 

4 כפות חלב

אופן ההכנה:

ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל  שוקולד מריר, סוכר וחמאה, מערבבים היטב בעזרת מטרפה,  מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .

ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים. אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
אישה בחוף הנפרד בעת השעות המיועדות לגברים
החוף הנפרד לא יורד מהכותרות
"הבטחתי לעצמי כי אמשיך לתת מעצמי למען הצלת חיים"
אישה נדרסה למוות בשומרון
חשיבות התאורה בעיצוב הבית
ההרשמה לגני הילדים ולכיתות א' מתחילה
מה-16 בספטמבר: יותר רכבות בחדרה
מה-16 בספטמבר: יותר רכבות בחדרה
עלייה בתרומות והשתלות קרנית ברמב"ם
מונעים בזבוז – מייעלים את העיר