המלכה אליזבת מאשרת: סקונס חורפיים ליד התה

הגשם שבחוץ נותן לנו הזדמנות להתענג כמו שצריך על המשקה הקלאסי של החורף – התה. ואין משהו שיותר ראוי להיות מוגש לצדו מאשר סקונס – לחמניות חמאה אנגליות, רגע לפני שהעונה הקרה נגמרת באופן רשמי , המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

כתב לוקאל 28/02/2019
סקונס חורפיים ליד התה
צילום באדיבות teka

מצרכים

300 גרם קמח חיטה מלאה או קמח רגיל

110 גרם סוכר לבן או חום

8 גרם אבקת אפייה

2 גרם מלח

110 גרם מיץ תפוזים

גרידה מתפוז אחד

100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר  

75 גרם פטל (טרי או קפוא)

קליפות הדרים מסוכרות (אופציונלי)

4 גרם אבקת ג'ינג'ר

60 גרם אבקת סוכר

הוראות הכנה

ערבבו את כל הרכיבים היבשים בקערה.

הוסיפו את החמאה וערבבו ביד ליצירת תערובת פירורים.
הוסיפו את מיץ התפוזים ואת הגרידה וערבבו היטב.

הוסיפו פטל ואת קליפות ההדרים וערבבו בזהירות. רדדו את הבצק וחתכו אותו לצורות של משולשים.

סדרו את בצק המשולשים בתבנית עם נייר אפייה ואפו אותם למשך 18-20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות.

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
שירה רמתי זוכת תחרות טבע עירוני בקטגוריית בתי ספר יסודיים
תחרות צילום ילד טבע
הרכבת נערכת לחגים
הרכבת נערכת לחגים
תלמידים בעת הביקור בפלורידה
לגעת בחלל
שני פצועים כתוצאה מפיצוץ במרינה בהרצליה
אלימות בכביש
תחנת כיבוי אש צפויה לקום ברעננה
נערכה ישיבה חגיגית של ועד הגנים העירוני
יעל בר זוהר בקמפיין חדש
יעל בר זוהר בקמפיין חדש