המלכה אליזבת מאשרת: סקונס חורפיים ליד התה

הגשם שבחוץ נותן לנו הזדמנות להתענג כמו שצריך על המשקה הקלאסי של החורף – התה. ואין משהו שיותר ראוי להיות מוגש לצדו מאשר סקונס – לחמניות חמאה אנגליות, רגע לפני שהעונה הקרה נגמרת באופן רשמי , המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

כתב לוקאל 28/02/2019
סקונס חורפיים ליד התה
צילום באדיבות teka

מצרכים

300 גרם קמח חיטה מלאה או קמח רגיל

110 גרם סוכר לבן או חום

8 גרם אבקת אפייה

2 גרם מלח

110 גרם מיץ תפוזים

גרידה מתפוז אחד

100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר  

75 גרם פטל (טרי או קפוא)

קליפות הדרים מסוכרות (אופציונלי)

4 גרם אבקת ג'ינג'ר

60 גרם אבקת סוכר

הוראות הכנה

ערבבו את כל הרכיבים היבשים בקערה.

הוסיפו את החמאה וערבבו ביד ליצירת תערובת פירורים.
הוסיפו את מיץ התפוזים ואת הגרידה וערבבו היטב.

הוסיפו פטל ואת קליפות ההדרים וערבבו בזהירות. רדדו את הבצק וחתכו אותו לצורות של משולשים.

סדרו את בצק המשולשים בתבנית עם נייר אפייה ואפו אותם למשך 18-20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות.

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
מערכת הבחירות רותחת
מערכת הבחירות רותחת
איגוד הטאייקוונדו ברחובות
רחובות חזקה בטאיקוונדו
מתגברים את אכיפת נושא האופניים החשמליים
"הציבור אמר את דברו"
הפוליטיקה של הרצליה
הפוליטיקה של הרצליה
תחת אבטחה
חשיבות התאורה בעיצוב הבית
מפגש מעריצים עם מורן וג'וזף טרסוב