מתכון להכנת לביבות תרד

הרבלייף עם מתכון טעים ובריא ללביבות תרד

כתב לוקאל 29/07/2019
לביבות תרד
צילום: יח"צ

עלים ירוקים הם מקור עצום לרכיבים תזונתיים; הם עשירים בברזל, סידן, סיבים תזונתיים וויטמינים רבים. הם מסייעים בהפחתת הכולסטרול, משפרים את רמת האנרגיה, שומרים על בריאות העיניים ומרפאים דלקות, בנוסף לתועלות בריאותיות אחרות. כמו כן, הם מכילים רכיבים אנטי-דלקתיים שמסייעים בהגנה על הלב.

חברת הרבלייף המתמחה בתזונה, בריאות וסגנון חיים,  חושפת מתכון קל להכנה של לביבות תרד בריאות וטעימות, שגם מבוגרים וגם הילדים יאהבו:

מרכיבים: (12 מנות) :

400 גרם עלי תרד טריים

2 ביצים

2 כפות קמח תופח

2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל

1/2 כפית מלח

 

הוראות הכנה:

לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.

לסחוט את התרד.

להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולטחון קצת עד שמתקבלת בלילה אחידה.

לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

** המתכון באדיבות הרבלייף. 


עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
יש במה להתפאר
בואו לבשל איתו
פחות דוחות על מעבר באדום
שלום קוטלר תומך ברמי גינברג
פרישה מרצון בעיריית רעננה
פרישה מרצון בעיריית רעננה
מי ששולח חיילים לקרב צריך גם לדעת להשיבם
"מי ששולח חיילים לקרב צריך גם לדעת להשיבם"
מאסטר שף בריאות בדקל
מאסטר שף בריאות ב"דקל"
שינויים בהליך הנחיתות מעל מודיעין