קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

המותג ברילה מציג מתכון נפלא ופשוט לקנלוני בטטה ברוטב פסטו בשמנת- לאכול ולהרגיש כמו באיטליה...תפתיעו את האורחים או סתם תתפנקו לארוחת הצהריים עם המשפחה. ההנאה מובטחת

כתב לוקאל 08/09/2019
קנולי בטטה ברוטב פסטו ושמנת, צילום: אפיק גבאי

מצרכים:

1  חבילה של קנלוני- לתבנית בינונית יספיקו כ- 18 -17 גלילים

 1 צנצנת רוטב בזיליקום

 500 גרם גבינה למילוי ללא טעם ( כגון כנען / טוב טעם)

 100 גרם גבינת ריקוטה

 1 ביצה

 2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות

 1 כפית מלח

 1 כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

 2 כפות עלי טימין טרי

חצי כוס עגבניות שרי פרוסות

5  כפות ממרח פסטו

חצי כוס צנוברים

 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל.

ממלאים את גלילי הקנלוני

מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני.

בעקרה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו ומפזרים מעל גלילי הקנלוני, מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים.

אופים בתנור שחומם מראש בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות , מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה.

 

בתאבון!

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
חצבת בגן ילדים ברעננה
הושחתו שלטי בחירות של גינזבורג
הושחתו שלטי בחירות של גינזבורג
הרב דר מיכאל לייטמן
כמה עותקים מהלב להדפיס לך?
כיצד תשמרו את קולנוע עמל?
פרי יגור , פגישת עבודה ראשונה
מחזירים את הירוק לעיניים
מגוונים מדליקים את חנוכה
אופטימיות זהירה
תלמידי חטב הנגיד בהפגנה ליד בנין העירייה
הורי ותלמידי "הנגיד" הפגינו מול בניין העירייה