קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

המותג ברילה מציג מתכון נפלא ופשוט לקנלוני בטטה ברוטב פסטו בשמנת- לאכול ולהרגיש כמו באיטליה...תפתיעו את האורחים או סתם תתפנקו לארוחת הצהריים עם המשפחה. ההנאה מובטחת

כתב לוקאל 08/09/2019
קנולי בטטה ברוטב פסטו ושמנת, צילום: אפיק גבאי

מצרכים:

1  חבילה של קנלוני- לתבנית בינונית יספיקו כ- 18 -17 גלילים

 1 צנצנת רוטב בזיליקום

 500 גרם גבינה למילוי ללא טעם ( כגון כנען / טוב טעם)

 100 גרם גבינת ריקוטה

 1 ביצה

 2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות

 1 כפית מלח

 1 כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

 2 כפות עלי טימין טרי

חצי כוס עגבניות שרי פרוסות

5  כפות ממרח פסטו

חצי כוס צנוברים

 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל.

ממלאים את גלילי הקנלוני

מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני.

בעקרה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו ומפזרים מעל גלילי הקנלוני, מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים.

אופים בתנור שחומם מראש בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות , מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה.

 

בתאבון!

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
חיפושים אחר שחיין מתא במי הכנרת
חיפושים אחר שחיין מת"א במי הכנרת
"פתחו שנה"
דקירה במועדון ברעננה
חשד: שני אחים מהרצליה דקרו צעיר ברעננה
רוצים לראות את התוכנית המלאה
רוצים לראות את התוכנית המלאה
ילדי גני הילדים של הוד השרון
הוד השרון בסימן 100
פסטיבל האוכל מגיע לכפר סבא
הרב דר מיכאל לייטמן
כמה עותקים מהלב להדפיס לך?
דניאל מרקוביץ ואביעד גווילי בעת קבלת הפרס המדען הצעיר המצטיין
תלמיד אמי"ת מדעי כפר בתיה ייצג את ישראל בתחרות הבינלאומית של אינטל למפתחים צעירים