נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול עם ירקות בתנור

מתכון הכי, הכי של נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול עסיסיים עם ירקות שורש מלאים בטעמים מיוחדים וצלויים בתנור , של סבינה ולדמן

כתב לוקאל 02/10/2019
נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול עם ירקות בתנור, צילום: שרית גופן

מצרכים (4 מנות(

1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול

2 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים

2 סלקים קטנים, קלופים וחתוכים לשמיניות

2 יחידות שומר נקי וחתוך לרבעים

2 לפתות קטנות וחתוכות לרבעים

 2יחידות דלעת ערמונים קטנות קלופות חתוכות לשמיניות

1/2 כרובית מופרדת לפרחים

1 קולורבי נקי וחתוך לשמיניות

 2זוקיני קטנים וחתוכים לרבעים

 1חבילתכרוב ניצנים טרי

1 ראש שום חצוי

 5ענפי רוזמרין

1/2 כוס שמן זית

3 כפות מייפל או סילאן

מלח ופלפל לפי הטעם

 

הכנה (1:20 דקות(

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מרפדים תבנית תנור גדולה ומעט עמוקה בנייר אפייה.

מניחים את כל הירקות בתבנית ומתבלים עם שמן הזית, המלח, הפלפל והרוזמרין.

מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור לחצי שעה.

מוציאים מהתנור ומורידים את האלומיניום.

מפזרים מעל את הנתחים ומזלפים את המייפל/סילאן.

מחזירים לתנור לחצי שעה נוספת, עד שהירקות רכים ומוזהבים יפה.

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
שתי מעבדות סמים בפ"ת ור"ג
בפעם השניה ברציפות
שתפ לקידום שרותי הבריאות לתושבי הגולן
שת"פ לקידום שרותי הבריאות לתושבי הגולן
עברי לידר במלון דן פנורמה אילת
סוף שבוע מוסיקלי בדן פנורמה אילת
תתוגבר האכיפה על אופניים חשמליים
מדור לדור
נוף לפחי האשפה
שיתוף פעולה ראשון מסוגו
מנוי בילוי