ביצת עין בכיס מטורטייה

המותג מאסטר שף מציג מתכון פשוט ומיוחד לביצת עין בתוך טורטייה במיוחד לבוקר שבת כפינוק לכל המשפחה

כתב לוקאל 27/10/2019
ביצת עין בטורטייה, צילום: נמרוד סונרס

מרכיבים ל-4 מנות:

4 טורטיות גדולות של מאסטר שף

1 כף שמן

1/2 בצל חתוך לחצאי טבעות

1/2 שיני שום

1 חבילה עלי תרד

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

4 פרוסות גבינה צהובה

4 יח' ביצת עין מטוגנת

הגשה:

בצל ירוק חתוך

כוסות קפה ומיץ תפוזים

 

אופן הכנה:

1.    מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2.    מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

3.    מוסיפים את השום, התרד והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.

4.    באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות, כ-30 שניות כל אחת.

5.    מרכיבים את המנה: שמים את הטורטיות על גבי התבנית, מניחים במרכז של כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה ומברישים אותן בשמן.

6.    אופים 5 דקות.

7.     מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.

בתאבון...

עוד ב
חשבנו שיעניין אותך גם...
הרוג בתאונת עבודה בצור יגאל
הרוג בתאונת עבודה בצור יגאל
"זה אתגר וכיף גדול"
בדרך לאליפות אירופה
רמי ויניב ושני ילדיהם
"אין סיבה שיפלו אותנו"
הקו ממערב
מרקוביץ בצילומים לתערוכה בגלריה האוניברסיטאית, מוזיאון תא. 2012 צילום: פרטי
אורן מרקוביץ משיק תערוכה חדשה
חתימה טובה
אילת תסגר בפני מטוסים?
אילת מסלימה את המאבק נגד סגירת שדה דב