ראש העין

פיש אנד פוטטו

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון לפיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים

אתר לוקאל 18/06/2018
פיש אנד פוטטו
פיש אנד פוטטו (צילום: אסף לוי)

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון -  פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.

 חומרים – מתכון ל 4 סועדים:

קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות  פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ

-  שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )

-  1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )

- צרור פטרוזליה

-  2 שיני שום פרוסות

4\1 כוס שמן זית

2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג

אופן הכנה:

מבשלים את תפו"א  במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום  ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.

-  בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן  לדג.

- מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.

מעבירים את רצועות  הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.

ממליחים וסופגים שאריות שמן  ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו')

בתאבון 

עוד בראש העין
חשבנו שיעניין אותך גם...
אילן כהן חובר לגינזבורג, ימונה לסגן ללא שכר
"הקמת התחנות מסכנת את בריאותם של 350 אלף תושבים"
"עברנו טראומה מאד קשה בעקבות האירוע"
הפסד בכורה
הפסד בכורה
הדס שטייף בהרצאה בפני גמלאי ההסתדרות
שני הרוגים בתאונה בנגב
שני הרוגים בתאונה בנגב
פרסום ראשון:  הודה בן חמו הגיב בבית המשפט לאישומים נגדו
פרסום ראשון: יהודה בן חמו הגיב בבית המשפט לאישומים נגדו
הביאו מדליות