ראש העין

פיש אנד פוטטו

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון לפיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים

אתר לוקאל 18/06/2018
פיש אנד פוטטו
פיש אנד פוטטו (צילום: אסף לוי)

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון -  פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.

 חומרים – מתכון ל 4 סועדים:

קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות  פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ

-  שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )

-  1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )

- צרור פטרוזליה

-  2 שיני שום פרוסות

4\1 כוס שמן זית

2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג

אופן הכנה:

מבשלים את תפו"א  במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום  ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.

-  בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן  לדג.

- מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.

מעבירים את רצועות  הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.

ממליחים וסופגים שאריות שמן  ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו')

בתאבון 

עוד בראש העין
חשבנו שיעניין אותך גם...
ארוחת בוקר מפנקת , אצל שגב
ארוחת בוקר מפנקת... אצל שגב
החברה להגנת הטבע: סיורים ללא תשלום בפארק השרון הפורח
אומרים די לאלימות כלפי נשים
הקואליציה ברחובות יוצאת לדרך!
נמלט מהמשטרה ופגע בנער בחדרה
ממותה
בחזרה לעידן הקרח
מי מקבל ההחלטות הרלבנטי?
מי מקבל ההחלטות הרלבנטי?
20 שנה לביהס למדעי הים רופין - מכמורת
20 שנה לביה"ס למדעי הים רופין - מכמורת