ראש העין

סיגרים מטורטיות במילוי בשר

רוצים לפנק את האורחים ללא מאמץ? זה המתכון בשבילכם!

אתר לוקאל 20/09/2018
סיגרים במילוי בשר מטורטיות (צילום: נטע חן ליבנה)

המותג מאסטר שף מציע מתכון פשוט, מהיר וממכר לסיגרים בשר מטורטיות. רוצים לפנק את האורחים ללא מאמץ? זה המתכון בשבילכם! טעים גם להורים וגם לילדים.

מצרכים:

1 כף שמן
1 בצל לבן גדול, קלוף
4 שיני שום, קלופות
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3/4 כפית בהרט
1 קופסה רסק עגבניות 
1 חבילה טורטיות מקמח חיטה לבן 
שמן זית להברשה (בנדיבות)
שומשום לבן לעיטור

רוטב עגבניות:

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות 
1 קופסת שימורים רסק עגבניות 
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
מעט מלח

אופן הכנה:

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

2. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

3. מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא ייווצרו נוזלים בתחתית הסיר.

4. מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.

5. מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.

6. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטורטיות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.

7. מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.

8. רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.


בתאבון...

עוד בראש העין
חשבנו שיעניין אותך גם...
נשים לזה סוף
שחקן הכדורסל עומרי כספי ושחקנית הכדורסל בדימוס מיה רשף
כשעבר והווה נפגשים
פסטיבל בירה במרינה בהרצליה
פסטיבל הבירה של הרצליה יוצא לדרך
פועל נפל מגובה באתר בניה במודיעין - מצבו בינוני
פועל נפל מגובה באתר בניה במודיעין - מצבו בינוני
אבא גנוב
תושב נהריה חשוד בגידול מאות שתילי סם
ראש השנה בניחוח אשפה
ראש השנה בניחוח אשפה
כוח חדש וצעיר בעיר