ראש העין

תבשיל בקר עם קטניות

אתר לוקאל 12/11/2018
תבשיל בקר עם קטניות (צילום: יח"צ)

המותג מאסטר שף מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.

 מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות  

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה של שעועית לבנה

1 קופסה של גרגירי חומוס

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

 אופן ההכנה:

1.      בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

2.      מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

3.      מוסיפים 3 כפות טריאקי,  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

4.      מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

5.      מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

בתאבון!

 

 

 

עוד בראש העין
חשבנו שיעניין אותך גם...
מאיה כץ (משמאל), יעל גולד, דורית דגן, תמי גרוסמן ואורלי רוטר קסירר. לתרום מכל הלב
נשים למען נשים
תורת המשחקים
פתיחת חנות דגל ללין, קולקציית פסח
מי הגיע לפתיחת חנות דגל של ללין?
העפילה לרבע
גבר טבע למוות בבת ים
הפוליטיקה של רעננה
הפוליטיקה של רעננה
סמים נמצאו בגופה של תינוקת שאושפזה
הרכבת הקלה תיקרא על שמו של אלי כהן ז"ל