בת ים

תבשיל בקר עם קטניות

אתר לוקאל 12/11/2018
תבשיל בקר עם קטניות (צילום: יח"צ)

המותג מאסטר שף מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.

 מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות  

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה של שעועית לבנה

1 קופסה של גרגירי חומוס

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

 אופן ההכנה:

1.      בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

2.      מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

3.      מוסיפים 3 כפות טריאקי,  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

4.      מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

5.      מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

בתאבון!

 

 

 

עוד בבת ים
חשבנו שיעניין אותך גם...
המועצה התכנסה לישיבה אחרונה לקדנציה
חיים ברוידא , בית ספר לחינוך מיוחד ברעננה
בית ספר לחינוך מיוחד יוקם ברעננה
רחוב ויצמן יצבע כחול לבן
רחוב ויצמן יצבע כחול לבן
החלום נקטע
תלונות על מפגעי רעש מפארק "ארבע עונות"
נציגי קקל והמועצה בהסבר על נקודות העצירה החדשות
קק"ל תקים חניוני מנוחה לאורך כביש 90
חגי יצחק נדלר זל
תכנן למכור את האופנוע כדי לסייע לחברתו שחלתה - ונהרג
יובל שריפי ואביהוא כהן. אוהבי אקשן
לוחמי האש הצעירים