בת ים

לביבות ספגטי

לקראת חנוכה מתכון ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

אתר לוקאל 26/11/2018
לביבות פסטה (צילום: אביב גבאי)

המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.

 מצרכים


½ 
 חבילות ספגטי ברילה


3
 ביצים


100
 גרם אפונה


50
 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה ברילה

 אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.   מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

 

חנוכה שמח!!

עוד בבת ים
חשבנו שיעניין אותך גם...
משה פדלון ראש עיריית הרצליה
שוב דוחים את הדיון בתוכנית המתאר בהרצליה
זוכרים את צביקה
חשד: שני תושבי כפ"ס תקפו אדם אחר
מזדהים עם הדרום
מפעל החסד אשל בכפר בשיתוף קרן שבת חילקו מאות סלי מזון בכס
מאות סלי מזון חולקו בכ"ס
הרוג בפיצוץ ברכב בחדרה
אופנוען נהרג סמוך להרצליה
אופנוען נהרג סמוך להרצליה
חגגו חנוכריסמס