בת ים

מילקי ביתי

קינוח הורס עם קרם שוקולד עשיר, קצפת וניל ומעל הכל המון סוכריות צבעוניות

אתר לוקאל 10/12/2018
קינוחי מילקי (צילום: שני הלוי)

מאסטר שף מציע מתכון למילקי ביתי. קרם שוקולד עשיר, קצפת וניל הורסת ומעל הכל המון סוכריות צבעוניות. לא תאמינו כמה קל להכין קינוח כזה בבית!
 
מרכיבים:

 

לקרם שוקולד:

360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב

125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

60 גרם (4 כפות) סוכר

20 גרם (2 כפות) קורנפלור

150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

לקצפת:

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

4 כפות פודינג וניל מאסטר שף

הגשה:

שבבי שוקולד/ סוכריות צבעוניות

אופן הכנה:

1.  מכינים את הקרם: שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור וטורפים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך. מכבים את האש.

2. מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהוא נמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.

3. ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שהמילקי מתקרר לגמרי.

4.  מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.

5. מזליפים את הקצפת על המילקי, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ושומרים במקרר עד להגשה.

 בתאבון

 

עוד בבת ים
חשבנו שיעניין אותך גם...
יור ועדת כספים, יעל ברזילי
אושר תקציב עיריית הוד השרון
חוגגים את סוף את החופש הגדול באושילנד
הן משלנו
המנהרה הסודית של חיפה
"האירוע הזה היה בשביל קמיל"
פקח טוען כי הותקף ע"י תושב רעננה
תלמידי אורט מלטון ניגשים לבגרות בספרות חוויתית
בת-ים יוצרת שירה
נפגעים קל בתאונה בכפ"ס