אילת

פיש אנד פוטטו

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון לפיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים

אתר לוקאל 18/06/2018
פיש אנד פוטטו
פיש אנד פוטטו (צילום: אסף לוי)

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון -  פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.

 חומרים – מתכון ל 4 סועדים:

קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות  פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ

-  שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )

-  1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )

- צרור פטרוזליה

-  2 שיני שום פרוסות

4\1 כוס שמן זית

2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג

אופן הכנה:

מבשלים את תפו"א  במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום  ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.

-  בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן  לדג.

- מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.

מעבירים את רצועות  הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.

ממליחים וסופגים שאריות שמן  ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו')

בתאבון 

עוד באילת
חשבנו שיעניין אותך גם...
פעילות גופנית לילדים – למה, איזו ואיך?
מגיק מגי
מג'יק מגי
המנהלת וצוות המורות עם דר אורנה שמחון  בטקס
ביה"ס "רימונים" מעפולה זכה בפרס לאיכות ומצוינות
מיון חדש ב"וולפסון"
עילאי הרסגור הנדין ודוד בן ישי מאגף הקיימות והחדשנות
פרויקט עירוני להטענת רכבים חשמליים
בעלי השפעה
בעלי השפעה
גרובר. נעשה בשיתוף פעולה
עליה בתקציב עיריית רמה"ש
יוגה בפארק
יוגה בפארק