אילת

בוריטו אפוי עם טורטייה

מתכון שמתאים לאירוח קל ומהיר

אתר לוקאל 18/07/2018
  בוריטו אפוי עם טורטייה
בוריטו אפוי מטורטייה (צילום: אפיק גבאי)

המותגמאסטר שף מציע מתכון להכנת בוריטו אפוי מטורטייה, מתאים לאירוח,  קל ומהיר להכנה  ומקשט כל ארוחה.

מאפה בוריטו גדול

חומרים ל-12-14 מנות:

6 טורטיות מאסטר שף קוטר 25

1 כוס גרגרי תירס

200 גרם צ׳דר מגוררת

200 גרם גבינה צהובה

 למלית שעועית:

2 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום קצוץ

2 קופסאות שעועית אדומה מאסטר שף

1 קופסה עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

מלח ופלפל

כפית שטוחה כמון

כפית אורגנו יבש

 

להגשה:

שמנת חמוצה

 

אופן הכנה:

1.    מחממים תנור ל-190 מעלות.

2.    מכינים מלית שעועית: בסיר עם שמן זית מטגנים בצלים עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים שעועית ועגבניות, מתבלים במלח ופלפל, כמון ואורגנו ומבשלים 10 דקות או עד לאיחוד טעמים.

 

 

3.    מרכיבים את המאפה: משמנים תבנית ומניחים טורטיות בחפיפה, לריפוד התבנית וליצירת שוליים. מפזרים חצי מכמות הגבינות, מעליהן יוצקים מלית שעועית, מעליה תירס, ומסיימים בגבינות. סוגרים את שולי הטורטיות על גבי המליות, מניחים עוד טורטייה לסגירה אם צריך. מברישים במעט שמן, מניחים נייר אפייה ומעליו כלי כלשהו שישמש כמשקולת ואופים 20 דקות. מוציאים את המשקולת ונייר האפייה ואופים עוד 15 דקות להזהבה יפה ופריכות.

4.    הופכים לקרש חיתוך, חותכים למנות ומגישים.

 

 

 

בתאבון.

עוד באילת
חשבנו שיעניין אותך גם...
צעיר כבן 25 נפצע באורח בינוני לאחר שנדקר ברחוב הרצל בנתניה
צעיר נדקר בתחנת דלק בנתניה
בדיקה משולבת - ממוגרפיה ואולטרה סאונד
בדיקה משולבת - ממוגרפיה ואולטרה סאונד
"מחצית שלישית" – הזדמנות שנייה
אכזבה בצהוב כחול
שבוע הכי טוב להיות טוב בהוד השרון יצא לדרך
"הכי טוב להיות טוב" בהוד השרון
תלמידי אורט מלטון ניגשים לבגרות בספרות חוויתית
בת-ים יוצרת שירה
ראש העיריה אמיר כוכבי, שינויים בצו הארנונה
פרסום ראשון: צפויים שינויים בתעריפי הארנונה בהוד השרון
עדן רפאלי
פסטיבל נווה נאמן הראשון