אילת

סיגרים מטורטיות במילוי בשר

רוצים לפנק את האורחים ללא מאמץ? זה המתכון בשבילכם!

אתר לוקאל 20/09/2018
סיגרים במילוי בשר מטורטיות (צילום: נטע חן ליבנה)

המותג מאסטר שף מציע מתכון פשוט, מהיר וממכר לסיגרים בשר מטורטיות. רוצים לפנק את האורחים ללא מאמץ? זה המתכון בשבילכם! טעים גם להורים וגם לילדים.

מצרכים:

1 כף שמן
1 בצל לבן גדול, קלוף
4 שיני שום, קלופות
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3/4 כפית בהרט
1 קופסה רסק עגבניות 
1 חבילה טורטיות מקמח חיטה לבן 
שמן זית להברשה (בנדיבות)
שומשום לבן לעיטור

רוטב עגבניות:

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות 
1 קופסת שימורים רסק עגבניות 
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
מעט מלח

אופן הכנה:

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

2. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

3. מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא ייווצרו נוזלים בתחתית הסיר.

4. מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.

5. מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.

6. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטורטיות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.

7. מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.

8. רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.


בתאבון...

עוד באילת
חשבנו שיעניין אותך גם...
התחלות חדשות
חוזרת למגרש
"בכל דבר אני מוצא את הטוב"
שייק קרם וניל עוגיות
שייק קרם וניל עוגיות
צעד היסטורי בקידום המאבק בעישון
צעד היסטורי בקידום המאבק בעישון
שכונת ישגב בתל אביב מתחדשת
נהגת נפצעה קל לאחר שהתנגשה עם רכבה בעמוד חשמל בהוד השרון
נהגת נפצעה בתאונה בהוד השרון
נדחתה עתירת בן ארי סקעת על תוצאות הבחירות לראשות הליכוד ברעננה
נדחתה עתירת בן ארי סקעת על תוצאות הבחירות לראשות הליכוד ברעננה