אילת

תבשיל בקר עם קטניות

אתר לוקאל 12/11/2018
תבשיל בקר עם קטניות (צילום: יח"צ)

המותג מאסטר שף מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.

 מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות  

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה של שעועית לבנה

1 קופסה של גרגירי חומוס

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

 אופן ההכנה:

1.      בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

2.      מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

3.      מוסיפים 3 כפות טריאקי,  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

4.      מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

5.      מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

בתאבון!

 

 

 

עוד באילת
חשבנו שיעניין אותך גם...
בת שנתיים וחצי מחדרה בלעה צבר מגנטים
תלונה: העירייה אינה אוכפת חניה של כלי רכב כבדים ברחוב יבניאלי
הדמיית פרויקט יורו בראש העין של חברת יורו ישראל
בכמה נמכר פנטהאוז בראש העין?
רות מיכלין רבקה ואיימי שוורץ מראיינות את לבנת רמון
כתבות צעירות
ההרצלים
ההרצלים מבית היוצר של הווקה פיפל
פצוע קשה בתאונת עבודה בכפר סבא
פצוע קשה בתאונת עבודה בכפר סבא
עוברים את החורף בשלום
הבדיקות העלו: הפעוטה בלעה חרצני זיתים
הבדיקות העלו: הפעוטה בלעה חרצני זיתים