אשדוד

פסטייה גבינות

מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות

אתר לוקאל 08/07/2018
פסטייה גבינות (צילום: אלעד גוטמן)

רשת קפה  גרג מציעה מתכון פסטייה גבינות המוגשת ברשת.  מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות השף הראשי נדב מרום.

מתכון לפסטייה גבינות - כמות ל-10 רולים

מצרכים למילוי :

 20 גרם שמן זית

60 גרם בצל קצוץ

50 גרם פטריות קצוצות

50 גרם גבינת צ'דר

50 גרם פטה 5%

100 גרם מוצרלה וצהובה

20 גרם חמוציות

20 גרם פטרוזיליה

1 כפית שטוחה קינמון

1 כפית שטוחה כמון

1 כף סילאן

 עטיפה:

10 יחידות עלי סיגר

"דבק" עשוי מקמח ומים

 אופן ההכנה:

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות

לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.

 לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

 בתאבון...

עוד באשדוד
חשבנו שיעניין אותך גם...
אישום: איים על אחותו
מנווטים עם Google באופניים, גם בראשון לציון
מנווטים באופניים עם Google
בגלל פיצוץ צינור: תושבים מנותקים מחשמל ומים מס ימים
בגלל פיצוץ צינור: תושבים מנותקים ממים ומחשמל מס' ימים
פועל נפצע באתר בנייה בנתניה
אריה פרידמן חוזר למועצה הדתית
שגריר ישראל באוסטרליה רוכב למען רמב"ם
מפלגת העבודה תומכת ברפי סער לראשות עיריית כפ"ס
אישום: העלימו עשרות מיליוני שקלים
אישום: העלימו עשרות מיליוני שקלים