אשדוד

בוריטו אפוי עם טורטייה

מתכון שמתאים לאירוח קל ומהיר

אתר לוקאל 18/07/2018
  בוריטו אפוי עם טורטייה
בוריטו אפוי מטורטייה (צילום: אפיק גבאי)

המותגמאסטר שף מציע מתכון להכנת בוריטו אפוי מטורטייה, מתאים לאירוח,  קל ומהיר להכנה  ומקשט כל ארוחה.

מאפה בוריטו גדול

חומרים ל-12-14 מנות:

6 טורטיות מאסטר שף קוטר 25

1 כוס גרגרי תירס

200 גרם צ׳דר מגוררת

200 גרם גבינה צהובה

 למלית שעועית:

2 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום קצוץ

2 קופסאות שעועית אדומה מאסטר שף

1 קופסה עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

מלח ופלפל

כפית שטוחה כמון

כפית אורגנו יבש

 

להגשה:

שמנת חמוצה

 

אופן הכנה:

1.    מחממים תנור ל-190 מעלות.

2.    מכינים מלית שעועית: בסיר עם שמן זית מטגנים בצלים עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים שעועית ועגבניות, מתבלים במלח ופלפל, כמון ואורגנו ומבשלים 10 דקות או עד לאיחוד טעמים.

 

 

3.    מרכיבים את המאפה: משמנים תבנית ומניחים טורטיות בחפיפה, לריפוד התבנית וליצירת שוליים. מפזרים חצי מכמות הגבינות, מעליהן יוצקים מלית שעועית, מעליה תירס, ומסיימים בגבינות. סוגרים את שולי הטורטיות על גבי המליות, מניחים עוד טורטייה לסגירה אם צריך. מברישים במעט שמן, מניחים נייר אפייה ומעליו כלי כלשהו שישמש כמשקולת ואופים 20 דקות. מוציאים את המשקולת ונייר האפייה ואופים עוד 15 דקות להזהבה יפה ופריכות.

4.    הופכים לקרש חיתוך, חותכים למנות ומגישים.

 

 

 

בתאבון.

עוד באשדוד
חשבנו שיעניין אותך גם...
סיעור מוחות ברעננה
סיעור מוחות ברעננה
חשד: עקצו עסקים בצפון הארץ
אישום: איים על אחותו
לנהל עם כל הלב
לנהל עם כל הלב
מגלים מעורבות
קהילה פעילה
הכל נשאר במשפחה
הכל נשאר במשפחה
שרדו את השואה לפני 74 שנים וכעת תמונתם תתנוסס בגאון בגרמניה ופולין
קמפיין בינלאומי ליום השואה