אשדוד

תבשיל בקר עם קטניות

אתר לוקאל 12/11/2018
תבשיל בקר עם קטניות (צילום: יח"צ)

המותג מאסטר שף מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.

 מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות  

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה של שעועית לבנה

1 קופסה של גרגירי חומוס

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

 אופן ההכנה:

1.      בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

2.      מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

3.      מוסיפים 3 כפות טריאקי,  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

4.      מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

5.      מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

בתאבון!

 

 

 

עוד באשדוד
חשבנו שיעניין אותך גם...
יעל אדמי , נארימן מדאח , גולי סיטקוב
הדרך לשלום עוברת דרך המטבח
קולות החיילים לא שינו: הולכים לסיבוב שני
אושר פיני-בינוי ברח' בר יוחאי
עולים למודיעין
תלמידות סייבר גירלז במרתון לבגרות במחשבים
"המרכז לחינוך סייבר"
נאס דיילי עושה את יטבתה
נאס דיילי קמפני עושה את יטבתה
הלך לעולמו הפעיל החברתי מרק בריל
הלך לעולמו הפעיל החברתי מרק בריל
איגוד הטאייקוונדו ברחובות
רחובות חזקה בטאיקוונדו