אשדוד

לביבות ספגטי

לקראת חנוכה מתכון ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

אתר לוקאל 26/11/2018
לביבות פסטה (צילום: אביב גבאי)

המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.

 מצרכים


½ 
 חבילות ספגטי ברילה


3
 ביצים


100
 גרם אפונה


50
 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה ברילה

 אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.   מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

 

חנוכה שמח!!

עוד באשדוד
חשבנו שיעניין אותך גם...
לראשונה באופקים: אוטובוס חשמלי, חסכוני ומפחית את הזיהום
קובץ החלטות מועצת מקרקעי ישראל נכנס לתוקפו
קובץ החלטות מועצת מקרקעי ישראל נכנס לתוקפו
ציון צמח
חיזוק להפועל "ניר" רמת השרון
בדרך ללשכה (טור דעה)
בדרך ללשכת רה"ע
צעיר נפצע באירוע דקירה במרכז כפר סבא
צעיר נפצע באירוע דקירה במרכז כפר סבא
פסטייה גבינות
שריפה בבית קפה בכפר סבא
מיזם ההזנה של מערכת החינוך יוצא לדרך