באר שבע

סיגרים מטורטיות במילוי בשר

רוצים לפנק את האורחים ללא מאמץ? זה המתכון בשבילכם!

אתר לוקאל 20/09/2018
סיגרים במילוי בשר מטורטיות (צילום: נטע חן ליבנה)

המותג מאסטר שף מציע מתכון פשוט, מהיר וממכר לסיגרים בשר מטורטיות. רוצים לפנק את האורחים ללא מאמץ? זה המתכון בשבילכם! טעים גם להורים וגם לילדים.

מצרכים:

1 כף שמן
1 בצל לבן גדול, קלוף
4 שיני שום, קלופות
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3/4 כפית בהרט
1 קופסה רסק עגבניות 
1 חבילה טורטיות מקמח חיטה לבן 
שמן זית להברשה (בנדיבות)
שומשום לבן לעיטור

רוטב עגבניות:

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות 
1 קופסת שימורים רסק עגבניות 
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
מעט מלח

אופן הכנה:

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

2. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

3. מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא ייווצרו נוזלים בתחתית הסיר.

4. מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.

5. מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.

6. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטורטיות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.

7. מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.

8. רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.


בתאבון...

עוד בבאר שבע
חשבנו שיעניין אותך גם...
השגרירים הצעירים
רעננה הולכת לסיבוב בחירות שני בין ברוידא לגינזבורג
מסתמן: רעננה הולכת לסיבוב בחירות שני בין ברוידא לגינזבורג
מעופפי עלומים בטקס ההצדעה המסורתי
רמת השרון מצדיעה לספורטאים
מכון פיזיותרפיה שהוא בית
מכון פיזיותרפיה שהוא בית
ברוידא ובן ארי סקעת לא נכחו בקביעות בישיבות ועדת הכספים
ועדת הכספים: ברוידא ובן ארי סקעת לא נכחו בקביעות בישיבות
הפיח חיים
עמותת ביה"ס "תמר" עתרה נ' העירייה
שלום אחרון וחיבוק!
שלום אחרון וחיבוק!