גולן גליל

מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

המותג ברילה מציע מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות- זה כל מה שהיינו צריכים לחורף הזה.

כתב לוקאל 20/01/2019
רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:

2-3 חבילות קנלוני ברילה

2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה

150 גרם גבינה בולגרית או פטה

3 שיני שום, כתושות דק

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

1 ביצה

3 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה

1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)

להגשה:

עלי בזיליקום 

אופן הכנה:

- בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.

- מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.

- שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.

- שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.

- מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.

- מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

 

 

בתאבון..!!

 

עוד בגולן גליל
כתב לוקאל 15/01/2019
כתב לוקאל 14/01/2019
כתב לוקאל 13/01/2019
אתר לוקאל 17/12/2018
חשבנו שיעניין אותך גם...
יעל בר זוהר בקמפיין חדש
יעל בר זוהר בקמפיין חדש
נמצא הסדר לפעילות גן מרנגית
נמצא הסדר לפעילות גן מרגנית
חשד: גרם נזק לעשרות כלי רכב
פסטיבל נעורים
פסטיבל סרטי נעורים ברעננה
החטיבה החדשה. הדמיות: אדריכל ערן זילברמן.
הכירו את הכיתה החדשה שלכם
פועל נדרס במהלך סלילת כביש
מוכנים לשנת הלימודים?
מוכנים לשנת הלימודים?
"אנחנו כאן בשבילכן"