הוד השרון

יום הסושי הבינלאומי ב"ניהון נו בה"

השף המוערך שגב משה משיק קולקציית רולים לכבוד יום הסושי הבינלאומי במטבח היפני שלו, "ניהון נו בה"

כתב לוקאל 16/06/2019
ניהון נו בה-שגב משה_יום הסושי הבינלאומי 2019
צילום: אנטולי מיכאלו

לרגל יום הסושי הבינלאומי, שיחל ביום שלישי השבוע (18.6), המטבח היפני של השף שגב משה, "ניהון נו בה" בהוד-השרון, מציעה תפריט ספיישלים של רולים ייחודיים וצבעונים.

תפריט הספיישלים מוצע בנוסף לתפריט הקבוע של "ניהון נו בה".

תפריט הספיישלים:

v      טונה נורי מלפפון, קרם אבוקדו, ספייסי טונה ורוטב פונזו (53 ש"ח)

v      מאקי ספיישל טטאקי סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו, איולי יוזו טוביקו עם סלט ג'וליאנים יפני (44 ש"ח)

v     זוקיני סלמון סלמון, בטטה, זוקיני, גזר, אבוקדו, פונזו עם קראנץ׳ שורשים (47 ש"ח)

v     ספייסי טונה טונה ספייסי טופ, רוטב סרירצ׳ה חריף, דג ספייסי קצוץ, אבוקדו (59 ש"ח)

 


עוד בהוד השרון
חשבנו שיעניין אותך גם...
כתב אישום יוגש נגד חשוד בשוד
שלטי רחוב חדשים בהרצליה:
רחוב הנגב , דרישה לפסי האטה
סכנה ברחוב הנגב בהוד השרון
גבר הורשע ברצח בת זוגו באילת
"שוברים שיגרע"
חשד: הגיע לעבודתו שיכור ותקף
הפוליטיקה של רמת השרון
הפוליטיקה של רמת השרון
חוף אשקלון ביריד החטיבה להתיישבות