הוד השרון

יום הסושי הבינלאומי ב"ניהון נו בה"

השף המוערך שגב משה משיק קולקציית רולים לכבוד יום הסושי הבינלאומי במטבח היפני שלו, "ניהון נו בה"

כתב לוקאל 16/06/2019
ניהון נו בה-שגב משה_יום הסושי הבינלאומי 2019
צילום: אנטולי מיכאלו

לרגל יום הסושי הבינלאומי, שיחל ביום שלישי השבוע (18.6), המטבח היפני של השף שגב משה, "ניהון נו בה" בהוד-השרון, מציעה תפריט ספיישלים של רולים ייחודיים וצבעונים.

תפריט הספיישלים מוצע בנוסף לתפריט הקבוע של "ניהון נו בה".

תפריט הספיישלים:

v      טונה נורי מלפפון, קרם אבוקדו, ספייסי טונה ורוטב פונזו (53 ש"ח)

v      מאקי ספיישל טטאקי סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו, איולי יוזו טוביקו עם סלט ג'וליאנים יפני (44 ש"ח)

v     זוקיני סלמון סלמון, בטטה, זוקיני, גזר, אבוקדו, פונזו עם קראנץ׳ שורשים (47 ש"ח)

v     ספייסי טונה טונה ספייסי טופ, רוטב סרירצ׳ה חריף, דג ספייסי קצוץ, אבוקדו (59 ש"ח)

 


עוד בהוד השרון
חשבנו שיעניין אותך גם...
הראל. האכזבה הרגעית היתה מהולה בהרבה גאווה
"עבורי זו פסגת הקריירה המקצועית שלי"
הארנה החדשה של ראשון לציון
"אל תחזירו את אות המערכה"
דר ענת עמיטל מנהלת יחידת ריאות במרכז הרפואי זיו בצפת
היום הבינלאומי ללא עישון
פרידה מצבי
צעיר מירושלים טבע למוות בגן השלושה
יונתן ילון
"כורש" - ספרו החדש של יונתן ילון
איתן גינזבורג במקום ה-19 ברשימתו של גנץ