הוד השרון

יום הסושי הבינלאומי ב"ניהון נו בה"

השף המוערך שגב משה משיק קולקציית רולים לכבוד יום הסושי הבינלאומי במטבח היפני שלו, "ניהון נו בה"

כתב לוקאל 16/06/2019
ניהון נו בה-שגב משה_יום הסושי הבינלאומי 2019
צילום: אנטולי מיכאלו

לרגל יום הסושי הבינלאומי, שיחל ביום שלישי השבוע (18.6), המטבח היפני של השף שגב משה, "ניהון נו בה" בהוד-השרון, מציעה תפריט ספיישלים של רולים ייחודיים וצבעונים.

תפריט הספיישלים מוצע בנוסף לתפריט הקבוע של "ניהון נו בה".

תפריט הספיישלים:

v      טונה נורי מלפפון, קרם אבוקדו, ספייסי טונה ורוטב פונזו (53 ש"ח)

v      מאקי ספיישל טטאקי סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו, איולי יוזו טוביקו עם סלט ג'וליאנים יפני (44 ש"ח)

v     זוקיני סלמון סלמון, בטטה, זוקיני, גזר, אבוקדו, פונזו עם קראנץ׳ שורשים (47 ש"ח)

v     ספייסי טונה טונה ספייסי טופ, רוטב סרירצ׳ה חריף, דג ספייסי קצוץ, אבוקדו (59 ש"ח)

 


עוד בהוד השרון
חשבנו שיעניין אותך גם...
זוכרים את דולב
חינוך וקהילה הוד השרון
סוכל ניסיון הברחה של כ-5 טון ירקות
סוכל ניסיון הברחה של כ-5 טון ירקות
אילת במקום השמיני בשירותים הדיגיטליים
צעדת הוד השרון נדחית
אוניב' חיפה משיקה קמפוס בשנחאי
רפאל ששו זל. איש שכולם אהבו
תושב רמת השרון נפטר לאחר שהוכש על ידי נחש צפע
התרעננה לעונה חדשה