לרגל יום
הסושי הבינלאומי, שיחל ביום שלישי השבוע (18.6), המטבח היפני של השף שגב משה,
"ניהון נו בה" בהוד-השרון, מציעה תפריט ספיישלים של רולים ייחודיים
וצבעונים.
תפריט
הספיישלים מוצע בנוסף לתפריט הקבוע של "ניהון נו בה".
תפריט הספיישלים:
v טונה נורי מלפפון, קרם
אבוקדו, ספייסי טונה ורוטב פונזו (53 ש"ח)
v מאקי
ספיישל טטאקי סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו, איולי יוזו טוביקו עם סלט
ג'וליאנים יפני (44 ש"ח)
v זוקיני
סלמון סלמון, בטטה, זוקיני, גזר, אבוקדו, פונזו עם קראנץ׳ שורשים
(47 ש"ח)
v ספייסי
טונה טונה ספייסי טופ, רוטב סרירצ׳ה חריף, דג ספייסי קצוץ, אבוקדו
(59 ש"ח)