הרצליה

תבשיל בקר עם קטניות

אתר לוקאל 12/11/2018
תבשיל בקר עם קטניות (צילום: יח"צ)

המותג מאסטר שף מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.

 מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות  

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה של שעועית לבנה

1 קופסה של גרגירי חומוס

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

 אופן ההכנה:

1.      בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

2.      מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

3.      מוסיפים 3 כפות טריאקי,  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

4.      מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

5.      מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

בתאבון!

 

 

 

עוד בהרצליה
חשבנו שיעניין אותך גם...
מהסקווש לאוניברסיטה
גיא קלנר, יעקב קורצקי וגור תמר בטקס לזכרו של עידו
מוקירים את זכרו של עידו בן ארי ז"ל
בי"ס בר- אילן המחודש פותח את שעריו
התחלת יישום חוק העזר להפעלת מרכולים בימי שבת
'תעשו חיל בלימודיכם'
אישה נהרגה בתאונה באשדוד
נעצר חשוד בעבירות מין בקטינה
מהמידברן לירושלים