הרצליה

תם עידן הבורקס

עובדי עיריית הרצליה עוברים למזון טרי ובריא

כתב לוקאל 16/06/2019
תם עידן הבורקס
צילום אילוסטרציה iclip art

בהנחיית מנכ"ל העירייה, יוצאת עיריית הרצליה במהלך נוסף לקידום הבריאות – של תושבי העיר בכלל ושל עובדי העירייה בפרט. בחוזר שהופץ לעובדי העירייה נכתב כי לאור נתונים בארץ ובעולם, עולה כי מומלץ לעבור למזון טרי דל בשומן ובסוכר.

בין מוצרי המזון המומלצים: פירות וירקות העונה, לבן/גיל, פריכיות אורז, פריכיות דבש/קינמון/תפוח, גבינות % , טחינה גולמית, שקדים ואגוזים טבעיים, פתיבר 50% מלא, בייגלה.

ברוח זו הוציא מנכ"ל העירייה יהודה בן עזרא חוזר לעובדים ובו צוין כי הוחלט שבישיבות, בכנסים, באירועים ובימי עיון שנערכים בעירייה  יוגשו רק פירות וירקות או מזון טרי שעבר תהליכי עיבוד מינימלי.

ראש עיריית הרצליה משה פדלון מבהיר "ההנחיות לעובדי העירייה הן חלק מהדרך שבה אנחנו מובילים את הרצליה כעיר בריאה ומקיימת עם מערך שלם של פעילויות ותכניות עירוניות עבור כלל התושבים".

מנכ"ל העירייה יהודה בן עזרא אמר "עובדי העירייה הם חוד החנית של העשייה העירונית, ולכן חשוב כי בעירייה עצמה ייושמו העקרונות של תזונה בריאה שאותם אנחנו מבקשים להנחיל בכל העיר".

עוד בהרצליה
חשבנו שיעניין אותך גם...
"אל תחזירו את אות המערכה"
בר מדליקה
לא יכולים להצביע
מרפאות חדשות בנחלת יהודה בראשלצ
מרפאות חדשות בנחלת יהודה בראשל"צ
פסטיבל מוזות בשוהם
מאות ק"ג אבוקדו נגנבו מקיבוץ גליל ים
קארין ואליעד , התחילו מחברות טובה
סיירת האהבה
טס למקום הראשון