חיפה וקריות

רביולי גבינות ופסטו

לקראת חגיגות יום הפסטה הבינלאומי מתכון רביולי מפנק ועשיר בטעמים

אתר לוקאל 14/10/2018
רביולי גבינות ופסטו
רביולי עם גבינות ופסטו (צילום: אסף אמברם)

לקראת חגיגות יום הפסטה הבינלאומי,שיחול ב- 25.10.18 . חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליהמנדבת מתכון מפנק – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עזים וארוגולה טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים. 

 

חומרים ל-4-2 מנות:

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול SURGITAL

3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר 

7-6 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

4 שיני שום קצוצות

צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים

 להגשה:

150 גרם גבינת בושה עיזים

צרור קטן ארוגולה

 אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת, מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.

בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.

מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן. מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.

מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.

 

בתאבון 

עוד בחיפה וקריות
חשבנו שיעניין אותך גם...
מרכז קונגרסים חדש יוקם במישור אדומים
מרכז קונגרסים חדש יוקם במישור אדומים
אוזן שנתלשה הוחזרה למקומה בניתוח מורכב
איבדה את הפסגה
סיום פרויקט בר מצווה
סיום פרויקט בר מצווה
נחל השבעה שוקם בהשקעה של 4 מיליון שקל
מהפכה בקווי האוטובוסים בכפר סבא
גלידת בננה ותמרים
פצועים בשריפה בקריות