חיפה וקריות

מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

המותג ברילה מציע מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות- זה כל מה שהיינו צריכים לחורף הזה.

כתב לוקאל 20/01/2019
רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:

2-3 חבילות קנלוני ברילה

2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה

150 גרם גבינה בולגרית או פטה

3 שיני שום, כתושות דק

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

1 ביצה

3 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה

1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)

להגשה:

עלי בזיליקום 

אופן הכנה:

- בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.

- מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.

- שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.

- שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.

- מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.

- מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

 

 

בתאבון..!!

 

עוד בחיפה וקריות
חשבנו שיעניין אותך גם...
משה פדר נהרג ברכבו
תושב כפ"ס נהרג מפגיעת טיל בדרום
חברי סיעת רמת השרון חופשית בישיבת המועצה השבוע
ארבעה נגד אחד
אישום: דקירה על רקע סכסוך רומנטי
משאית עלתה באש בכפר סבא
תקציב התמיכות הובא לאישור המועצה
תקציב התמיכות הובא לאישור המועצה
כבר לא חייבים ניתוח
כבר לא חייבים ניתוח
אבישג שי
קרמבו מצמיח להם כנפיים
תנו לקרוא בשקט