ירושלים

דוד ביטון זכה בתואר שף השנה של המדריך "גו-מיו"

דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים זכה בתואר 'שף השנה' לשנת 2020 של מדריך המסעדות הצרפתי "גו-מיו"

כתב לוקאל 18/11/2019
דוד ביטון שף מסעדת לה רג'אנס ומלון המלך דוד ירושלים, צילום: אנטולי מיכאלו

דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים זכה בתואר 'שף השנה' לשנת 2020 של מדריך המסעדות הצרפתי "גו-מיו".

בנוסף, מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים זכתה בציון הגבוה ביותר מבין המסעדות בישראל שדורגו במדריך "גו-מיו" השנה וקיבלה ציון של 16 נקודות (מתוך 20). רק 3 מסעדות בישראל זכו בציון 16 מתוך 20: מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים, מסעדת OCD ומסעדת אלנה.

"גו-מיו" (Gault&Millau), מותג המסעדות הבינלאומי הנחשב, מסקר ומדרג את הסצנה הקולינרית המקומית, השיק אתמול את מדריך המסעדות הישראלי לשנת 2020 בארבע שפות - עברית, אנגלית, צרפתית ורוסית.

במשך 14 חודשים, שנים עשר מבקרים אנונימיים של המדריך סרקו את הארץ מצפון ועד דרום, דגמו מאות מסעדות ובתי אוכל, לעתים חוזרים לכל מסעדה אף פעמיים או שלוש בכדי להגיע לתוצאות המדויקות ביותר.

"גו-מיו'" מעניק למסעדות אותן הוא מדרג ציון הנע בין 10-20 נקודות ובין 1-4 מצנפות לטובות שביניהן. כמיטב המסורת, גם לדירוג הסצנה הישראלית נבנה צוות של מבקרי מסעדות שהוכשר על ידי הצוות המקצועי של "גו-מיו" ועושה שימוש בכלים ייחודיים לבדיקה - תו התקן של המותג העולמי זה למעלה מ-40 שנים. בהתאם לחוקים המחמירים של "גו-מיו", המבקרים הינם אנונימיים לחלוטין וארוחתם ממומנת במלואה על ידי המותג.

דוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ומסעדת La Regence יחד עם חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות במלונות דן קיבלו אמש את הפרסים המכובדים מידיו של סרז' סלם, נשיא "גו-מיו" ישראל.

מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים, בניצוחו של השף דוד ביטון מציעה חוויה קולינרית ישראלית, עכשווית, כשרה משובחת ומפתיעה.

חומרי הגלם המשובחים ביותר, השיטות החדשניות ביותר, והביצוע המדויק, משתלבים תחת שרביטו של שף דוד ביטון ושל צוותו במסעדה לה-רג'אנס, למטבח ישראלי עכשווי, כשר, משובח ומפתיע. כזה שהוא בעת ובעונה אחת אוונגרדי ופשוט, נטוע בארצו ופונה לקהל בינלאומי. 

השף דוד ביטון מציע משחק של טעמים, מרקמים, טמפרטורות, צבעים, צורות וניחוחות, המעוררים את כל החושים במנות המגוונות בתפריט. השף ביטון מייצר במסעדה את כל חומרי הטעם שמשמשים אותו לתיבול: אבקות מירקות, תמציות של עלים ושל פרחים, שמנים מעושנים, ועוד. 

המסעדה מציעה לאורחים מנות ללא גלוטן בהזמנה מראש. האוכל במסעדה הינו כשר בהשגחת הרבנות ירושלים. המסעדה מציעה חדרים פרטיים בהזמנה מיוחדת לאירועים.

עוד בירושלים
חשבנו שיעניין אותך גם...
נפתחת ההרשמה לגני הילדים ולכיתות א'
הצילום הזוכה בתחרות
תלמידת כיתה ה' במודיעין זכתה בתחרות צילום בעיר
חוגגים גם אחרי החגים
חוגגים גם אחרי החגים
דורית בן עזרא ובר פהימה
חייו של תושב רעננה ניצלו
חשד: צעיר מחיפה הרג כלב של חברתו
סרטון שמקשר בין יואל עזרזר לרשימת באמונה הופץ ברשתות החברתיות
סרטון שמקשר בין יואל עזרזר לרשימת "באמונה" הופץ ברשתות החברתיות
העור והנפש
העור והנפש
הפוליטיקה של רמת השרון
הפוליטיקה של רמת השרון