כפר סבא

לביבות ספגטי

לקראת חנוכה מתכון ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

אתר לוקאל 26/11/2018
לביבות פסטה (צילום: אביב גבאי)

המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.

 מצרכים


½ 
 חבילות ספגטי ברילה


3
 ביצים


100
 גרם אפונה


50
 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה ברילה

 אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.   מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

 

חנוכה שמח!!

עוד בכפר סבא
חשבנו שיעניין אותך גם...
נפתחה עונת הקרמבו
קבוצת אמני רמת-השרון תציג תערוכה חדשה - ישנה
קבוצת אמני רמת-השרון תציג תערוכה חדשה - ישנה
מיחזור משכנתא
מה זה בכלל מיחזור משכנתא ולמי זה מתאים?
אישום: פרץ לבית וגנב רכוש רב
חברת המועצה באצי אלקובי עם סגן ראש העיר קורצקי
משמחים את כולם
נפתחה עונת ה'קרמבו'
הקץ לבדידות
'מעוף' הרצליה בשבוע היזמות העולמי