ראשון לציון

לביבות ספגטי

לקראת חנוכה מתכון ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

אתר לוקאל 26/11/2018
לביבות פסטה (צילום: אביב גבאי)

המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.

 מצרכים


½ 
 חבילות ספגטי ברילה


3
 ביצים


100
 גרם אפונה


50
 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה ברילה

 אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.   מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

 

חנוכה שמח!!

עוד בראשון לציון
חשבנו שיעניין אותך גם...
לילה במוזאון
המושבה מתחדשת
המושבה מתחדשת
צריכים לשרוף זמן עד הטיסה? כך תעשו זאת
צריכים לשרוף זמן עד הטיסה? כך תעשו זאת
המשטרה חויבה לפצות מפגין שנעצר
המשטרה חויבה לפצות מפגין שנעצר
 פעוט בן חצי שנה איבד את ההכרה בנתניה
פעוט בן חצי שנה איבד את ההכרה בנתניה - מצבו אנוש
סמינר צילום לנוער במוזאון הפתוח בגן התעשייה תפן
סמינר צילום לנוער
דיברו על זה
דיברו על זה
"התוכנית נולדה בחטא"