ראשון לציון

מילקי ביתי

קינוח הורס עם קרם שוקולד עשיר, קצפת וניל ומעל הכל המון סוכריות צבעוניות

אתר לוקאל 10/12/2018
קינוחי מילקי (צילום: שני הלוי)

מאסטר שף מציע מתכון למילקי ביתי. קרם שוקולד עשיר, קצפת וניל הורסת ומעל הכל המון סוכריות צבעוניות. לא תאמינו כמה קל להכין קינוח כזה בבית!
 
מרכיבים:

 

לקרם שוקולד:

360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב

125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

60 גרם (4 כפות) סוכר

20 גרם (2 כפות) קורנפלור

150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

לקצפת:

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

4 כפות פודינג וניל מאסטר שף

הגשה:

שבבי שוקולד/ סוכריות צבעוניות

אופן הכנה:

1.  מכינים את הקרם: שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור וטורפים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך. מכבים את האש.

2. מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהוא נמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.

3. ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שהמילקי מתקרר לגמרי.

4.  מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.

5. מזליפים את הקצפת על המילקי, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ושומרים במקרר עד להגשה.

 בתאבון

 

עוד בראשון לציון
חשבנו שיעניין אותך גם...
הסטייל של אשלי
הסטייל של אשלי
שונית האלמוגים באילת גדלה
"זה שאני נכה, לא אומר שאני שקוף"
מנכ"ל חדש לעיריית רעננה
"מחצית שלישית" – הזדמנות שנייה
מציינים 4 שנים ל"צוק איתן" בבית קינן
זיהום נחל צין
קנסות כבדים בפרשת זיהום נחל צין
ניצה חן,תנהל את תיכון מטרו ווסט
מנהלת חדשה לתיכון מטרו ווסט רעננה