ראשון לציון

מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

המותג ברילה מציע מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות- זה כל מה שהיינו צריכים לחורף הזה.

כתב לוקאל 20/01/2019
רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:

2-3 חבילות קנלוני ברילה

2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה

150 גרם גבינה בולגרית או פטה

3 שיני שום, כתושות דק

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

1 ביצה

3 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה

1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)

להגשה:

עלי בזיליקום 

אופן הכנה:

- בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.

- מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.

- שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.

- שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.

- מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.

- מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

 

 

בתאבון..!!

 

עוד בראשון לציון
חשבנו שיעניין אותך גם...
רוזן עתר נגד העירייה
לא בונים בשרון
לא בונים בשרון
שוד בנק במרכז כפר סבא
שוד בנק במרכז כפר סבא
עיריית כפר סבא הודיעה על סגירתם הצפויה של 10 גני ילדים
זה לא כל כך נעים לראות גן סגור
מחאת העובדות הסוציאליות
הופקדה תוכנית המתאר לקריית טבעון
הופקדה תוכנית המתאר לקריית טבעון
מכונת כביסה קונסטרוקטה ב 1890שח
מחסני היבואנים במבצעים חסרי תקדים
רותם אבוהב ובן זיני
בן זיני עושה קעקוע חדש?