שדרות

ריבועי בראוניז פרלינה

אתר לוקאל 24/10/2018
ריבועי בראוניז פרלינה תמונה להמחשה שטרסטוק)

רשת קפה גרג חוגגת את עונת השוקולד. וחולקת מתכון קינוח חגיגי – ריבועי בראוניז פרלינה.

 ריבועי בראוניז פרלינה :

מתכון למסגרת 30x40 ס"מ

 חומרים לבצק פריך לריבועי בראוניז פרלינה :

400 גרם חמאה רכה

200 גרם אבקת סוכר

2 גרם מלח ) קורט )

200 גרם שקד מולבן טחון

560 גרם קמח

16 גרם אבקת אפייה ( כף שטוחה )

180 גרם חלמונים ( 9 חלמונים )

אופן הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה נקרים חמאה, מלח ואבקת סוכר. ניתן למסה לתפוס מעט נפח. נוסיף את השקד הטחון. נוסיף את הקמח מנופה עם אבקת האפייה והחלמונים לסירוגין ונערבל רק עד שהמסה אחידה.

נקרר את הבצק ונרדד לעובי רבע ס"מ לערך בגודל של מגש האפייה. נניח מסגרת לאפייה על הבצק

ונסיר את עודפי הבצק.

 בראוניז נימוח :

200 גרם שוקולד מריר 60%

100 גרם פרלינה (מחית נוגט) (ניתן להשיג בחנויות מקצועיות )

260 גרם חמאה

460 גרם סוכר

250 גרם ביצים ( 5 יחידות L)

185 גרם קמח

4 גרם אבקת אפייה (כפית )

4 גרם מלח (חצי כפית )

אופן הכנה:

נחמם תנור ל-160 מעלות.

בסיר כפול או במיקרו נמיס את השוקולד ,הפרלינה והחמאה. במקביל נטרוף את הביצים והסוכר מבלי להקציף. נוסיף פנימה את תערובת השוקולד החמה ולבסוף את הקמח מנופה עם אבקת האפייה והקמח. נשטח על גבי הבצק הפריך ונאפה כ-18-20 דקות עד להתייצבות הבראוניז מבלי לייבש אותו.

חיתוך ואחסון :

לאחר האפייה נניח לבראוניז להתקרר ובעזרת סכין חדה נפרוס על המידה הרצויה.

נאחסן בכלי אטום . ניתן להקפיא ולהפשיר לפי הצורך.

 

 

 

 

עוד בשדרות
חשבנו שיעניין אותך גם...
אבישג שי
קרמבו מצמיח להם כנפיים
הבלט הישראלי גאה להציג: שלגיה ושבעת הגמדים
הבלט הישראלי גאה להציג: שלגיה ושבעת הגמדים
סערה בישיבת המועצה
מדריכה בהוסטל הואשמה בתקיפת חוסה
מדריכה בהוסטל הואשמה בתקיפת חוסה
הרוג בתאונה בצפון
  Regus עופר ויתקון מנכל חברת
מתחם חללי עבודה חדש בנתניה
אישה נהרגה בשריפה בנשר
מגדל העמק: הערכת מצב בנושא רעידות האדמה