שדרות

לביבות ספגטי

לקראת חנוכה מתכון ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

אתר לוקאל 26/11/2018
לביבות פסטה (צילום: אביב גבאי)

המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.

 מצרכים


½ 
 חבילות ספגטי ברילה


3
 ביצים


100
 גרם אפונה


50
 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה ברילה

 אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.   מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

 

חנוכה שמח!!

עוד בשדרות
חשבנו שיעניין אותך גם...
פסטיבל סרטי הספורט הראשון של סינמטק תל אביב
פסטיבל סרטי הספורט הראשון של סינמטק תל אביב בשיתוף מרתון סמסונג תל אביב
יצאו מהרשימות
כנס הבראול סטארס הגדול בישראל מגיע לירושלים
כנס הבראול סטארס הגדול בישראל מגיע לירושלים
האריכה את המועד
זה היה רגע של ניצחון
"זה היה רגע של ניצחון"
גבעת הברפיליה
מודיעין בשיא פריחתה
פסטיבל "קנַדאנְס"
יום העצמה ייחודי לנאמני משמרות זה"ב ברעננה