| כותב |
נושא חיפוש אפשרויות נושא
|
ל-זוג צעיר
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/02 בשעה 22:30 |
|
שכנעת אותי שאתה נדל"ניסט ועם אינטרס נדל"ניסטי בתוכנית הנ"ל (וזה לא אומר שאתה לא יכול להיות גם "זוג צעיר", אך, במקרה שלך - עם יכולת כלכלית גבוהה ).
|
 |
תושב
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/03 בשעה 08:32 |
לזוג הצעיר.
חדלתי מויכוחים בהקשר לתוכנית זו, אני רק חוזר ומציין את העובדות נכונות להבוקר יום ה' 03 יוני.
ישיבת וועדת המשנה שליד המועצה הארצית לתכנון, מזומנת ליום 25 יולי.
אחד מבעלי הזכויות על הקרקע, הגיש בקשה לבטל את הערעור בטענה שהמסמך שהעירייה הגישה כערעור, לא חוקי. מה גורל פנייתו, לא ידוע.
אחד מעו"ד הגיש בקשה לדחות את הדיון מאחר והתאריך שנקבע צמוד לתחילת פגרת הקיץ בכל מערכת המשפט וחופשות מרוכזות במערכות הציבוריות.
מעבר לעובדות הנ"ל, הכל השערות.
בכל מקרה, עד טקס הנחת אבן הפינה לבית הראשון בתוכנית , יעבור עוד זמן רב.
|
 |
לתושב
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/03 בשעה 13:20 |
שלום תושב, בתור בחור שמבין בנדל"ן, מחיר בסך של 450,000 ש"ח לקרקע שמניבה זכות ליחידת דיור חייבת להיות בשלב מתקדם שכן, הנחת אבן הפינה לבית הראשון אינה צפויה להיות בעוד זמן רב או לחילופין מדובר בגניבה שאינני חושב כך על רקע השיווק המאסיבי בתקופה האחרונה ע"י חברות בעלי מוניטין רב.
צר לי לאכזב אותך אך התושב שהגיש בקשה לערעור צודק בכל הנאמר בבקשה ולפיכך אני צופה שערעור לא יתקיים כלל והועדת המקומית תחויב בקידום הפרוייקט.
|
 |
תושב אחר
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/03 בשעה 15:36 |
|
יודעים איך משווקים נדל"ן בהוד השרון? מכריזים בפני המתעניינים/קונים פוטנציאלים ש"גם בנימיני קנה פה"... והמבין יבין...
|
 |
זוג צעיר
Groupie
הצטרף / הצטרפה: 2010/May/29
מדינה: ישראל
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/03 בשעה 21:27 |
|
לתושב אתה כנראה לא מבין עברית,וגם התושב האחר לא מבין,אני מסביר לך כבר פעם שלישית או רביעית,מה לא ברור לך מה אתה לא רואה שבכל הערים במדינה עוברים לבנות לגובהה וככל שזה יותר גבוהה יותר ריווחי למדינה,אתה חושב שזה מעניין מישהו אם צפוףלך או לא,אני מסביר לך שאין קרקעות במדינה שים לב ישנה תוכנית מיגרה שבבוא השעה ייבשו חלק מהים לטובת מגדלי מגורים,ואפילו את המתים קוברים כבר בקומות,ואתה ממשיך בשלך טומן את ראשך בחול,זה יפה שאתה רוצה לחיות ברווחה וכ"ו,אבל פשוט זה בלתי אפשרי במרכז לעשות זאת,לכן אם זה מפריע לך עד כדי כך ישנם שני בררות או שתעבור לגור בנגב יש שם שפע של שקט ואין פקקים,או שתשלים אם המצב ודי,ואגב לעיריה יש יותר אינטרס ממני והיזמים וכ"ו ,להכניס יותר תושבים למתחם ואם גם את זה אתה לא מבין אז אתה ממש בבעיה
|
 |
ל-זוג צעיר
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/03 בשעה 22:50 |
|
אולי תנסה להסביר פעם חמישית או שישית כי מסתבר שעדיין לא הצלחתי להבין. אם תמשיך לנסות להסביר לי שוב ושוב אולי יש סיכוי שאני אבין אותך בסוף.
|
 |
זוג צעיר
Groupie
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/04 בשעה 08:20 |
|
לתושב חשבתי שאמרת שזה דיון של חרשים ומעולם לא טרקת דלת ,אני רואה ואם כל הכבוד שמי שחירש פה זה אתה, כנראה שאתה אחד משלושת הקופים, לא שמעתי ,לא ראיתי,לא דיברתי,והסיכוי שיפנו אותך מהקרקע היקרה שאתה וחברך יושבים עליו לטובת מגדלי מגורים הוא יותר גבוהה מאשר התוכנית שתצא לפועל,טובת הכלל קודמת לטובת הפרט
|
 |
ל-זוג צעיר
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/04 בשעה 10:07 |
|
אני מציע שתנסה שוב, אבל תשתדל בפעם הבאה בלי שגיאות כתיב.
|
 |
זוג צעיר
Groupie
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/04 בשעה 20:46 |
|
לתושב עובדה שהצלחת לקרוא ,משמע שגם קוף מסוגל לקרוא דבר או שניים
|
 |
לכולם
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/05 בשעה 09:00 |
בסגנון "קופים" אני לא משתתף.
נמתין כולנו לתוצאות וכולנו נהיה יותר חכמים, כל אחד בסגנונו ורצונותיו.
|
 |
לתושב
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/06 בשעה 14:56 |
שלום לאדוני התושב,
רציתי לשאול אותך האם אתה יודע פרטים בנוגע לתוכנית הר 1201
תודה מראש
|
 |
תושב
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/06 בשעה 15:17 |
למתעניין בתוכנית הר/1201.
מצטער, איני בקיא בתוכניות בצפון העיר.
|
 |
מתעניין
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/07 בשעה 10:26 |
|
היכן ניתן לרכוש זכות ליחדה בתוכנית הר 1302 ?
|
 |
למתעניין
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/07 בשעה 12:56 |
|
קבוצת רכישה 09-9585500
|
 |
מתענין
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/09 בשעה 16:57 |
מישהוא יודע מתי נראה לו שהתוכנית תאושר ויתחילו לבנות באזור
אני רוצה לדעת אם שווה לקנות זכות בקרקע
|
 |
למתעניין
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/09 בשעה 17:42 |
|
מדובר בסדר גודל של שנתיים לתחילת הבנייה ועוד כ 3-4 שנים בנייה
|
 |
האמת של המתנגדים
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/09 בשעה 17:51 |
|
המתנגדים לתוכנית הינם תושבים בעלי בתים פרטיים באיזור שמפחדים מאד שיפגעו המרווחים הרבים שניתן למצוא היום אך ורק בצפון הארץ. מיותר לציין כי תוכנית הר 1302 מכונה גם תוכנית ציר החינוך שבה מתוכננים להיבנות מתקני ציבור לרבות מוזיאון שיטיבו עם העיר כולה ועם כלל התושבים למעט אותם מתנגדים "רבים" או "מאות" כפי שמגדיר אותם התושב. התושב מכנה את התוכנית "הולילנד 2 ". אולי צריך לקרוא להתנגדויות "אינטרס התושב 1 "
|
 |
למגלה האמת
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/09 בשעה 18:22 |
מצא בתוכנית הר/1302 מבנה ציבור, מוזיאון או משהו דומה, תקבל פרס
היה גיבור, מצא ופרסם את המפה של ציר החינוך, גלה לציבור את גבולותיה, צרף למפה את תוכנית מבני הציבור, מוסדות ההשכלה והחינוך תקבל עוד פרס.
אתה יכול לנקוב בכל פרס שאתה רוצה, כי אין סיכוי שתקבלו.
|
 |
בעל זכות ליחידת דיור
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/09 בשעה 21:07 |
|
בהתאם להחלטת הועדה המחוזית לתכנון ולבניה מחוז המרכז שניתנה לאחרונה, הוחלט לאשר את תוכנית , בכפוף לקיומם של תנאים שונים,כגון הכנת תכנית פיתוח, הכנת תוכנית איחוד וחלוקה וכיו"ב, אשר על הועדה המקומית לתכנון ובניה הוד השרון להשלימם. החלטת הועדה המחוזית ניתנה לאחר שהתכנית הופקדה לפני שנים מספר ולאחר שתם ונשלם הליך שמיעת ההתנגדויות לתכנית.
|
 |
המופתע
Guest Group
תוכן פוגע
|
צטט את הגב תגובה
נשלח בתאריך: 2010/Jun/09 בשעה 21:46 |
אתה באמת מפתיע אותי. חשבתי שאתה בקיא יותר בתוכנית. אולי כדאי שתציץ בה בשנית ולא להתמקד בגובה הבניינים ובאינטרסים הצרים והאישיים שלך כל הזמן. לתוכנית קוראים ציר החינוך.... אתה מבטיח פרסים ??? נו באמת...
|
 |