אוכל ומסעדות

מקומונים, לוחות למכירה
  הפורטל המקומי הגדול בישראל
אתרים מקומיים
חוק ומשפט הקניון העירוני
לוחות מקומיים רישום לעדכונים
עסקים מקומיים מופעים מקומיים
בעלי מקצוע שדרת העסקים
המומלצים אוכל ומסעדות
צור קשר ארכיון עיתונים
אזור הדרום אזור הצפון אזור המרכז אזור השרון
באר שבע אילת
עוטף עזה אשדוד
שדרות אשקלון
נהריה ועכו גולן גליל
  חדרה
  חיפה והקריות
ירושלים תל אביב יפו
פתח תקווה רמת גן-גבעתיים
מודיעין חולון-בת ים
ראשון לציון רחובות
   
נתניה הוד השרון
רמת השרון הרצליה
רעננה כפר סבא
חיפוש Local  
מאפים
חצ'פורי - מאפה גבינה גרוזיני
מאת: יעל

דירוג הגולשים:
      1      2      3      4      5    

מס' מנות: 24       
מתאים להכנה עם ילדים מתאים להגשה לילדים צימחוני
מתכון דיאטטי כשר מיוחד לשבועות

מרכיבים:
לבצק: 1 ק"ג קמח לבן
1 אבקת אפיה
2 כוסות מים
1 ביצה
כפית מלח
1/4 כוס שמן
3 כפות וודקה
3 כפות חומץ
לקיפול הבצק: כוס שמן נוספת
למלית: 1 ק"ג גבינת "חמד"
250 גר' גבינה בולגרית
1 גביע קוטג'
2 ביצים
אופן ההכנה:

מנפים את הקמח לקערה, יחד עם אבקת האפיה. מוסיפים את יתר חומרי הבצק. לשים כרבע שעה (הבצק אמור להיות דביק). מכסים את הקערה ומניחים להתפחה לשעה במקום חמים. מחלקים את הבצק ל-24 חלקים. טובלים כל חתיכה בקמח ולשים לצורת כדור. מניחים כל כדור על משטח מקומח, מכסים ומניחים להתפחה כשעה וחצי.


עובדים על משטח עבודה מקומח. מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 20 ס"מ ומקמחים אותו. עורמים את עלי הבצק כשמקפידים לקמח ביניהם. בסיום התהליך מתחילים לפתוח את העלה הראשון שרידדנו (זה שבתחתית הערמה), על מגש משומן מעט.  העלה צריך להיות דק מאוד. מטפטפים על כל העלה שמן בעזרת האצבעות. מקפלים את השליש העליון של הבצק פנימה ואח"כ את השליש התחתון. משמנים שוב ומקפליםאת הקצה הימני פנימה ואח"כ את השמאלי. מניחים כף גדושה ממלית הגבינות במרכז העלה שקיבלנו.מקפלים את קצוות הבצק מעל המלית לצורת מעויין. מעבירים לתבנית משומנת. ממשיכים עם יתר עלי הבצק. משמנים כל חצפורי מלמעלה ואופים בחום גבוה (כ-220 מעלות) כ-25 דקות עד להזהבה. בתאבון!


הערה: חשוב לכסות את עלי הבצק ה"ממתינים" על מנת שלא יתייבשו!

עמוד ראשי עמוד ראשי הדפס הדפס
סגור הדפסה
סלטים
UCYWNDNmZZebT
סלט עגבניה ומלפפון עם לימון
סלט טונה משודרג
סלט חצילים בשמנת (מתכון פרסי)
סלט צנוניות בשמנת
מרקים
מרק עדשים חומות - טבעוני
מרק אפונה של דנה
מרק ירקות חלבי לשבועות
מרק אפונה
מאפים
לעוגת שוקלד נדירה ו-אדירה מומלץ
מתכון לעוגת שוקולד רגילה
עוגת השוקולד של הבשלנית לונה-בית מיה
פשטידת בצל וגזר
פיצה איטלקית אמיתית
ירקות
סלט סיבופלה
מתכון סלט עדשים שחורות – תזונה נכונה לאנדומטריוזיס
תפוח אדמה מטוגן עם פטריות וקישוא
רטטוי
סלט כרובית
בשרים
חטיפוני סלאמי
קעריות חצילים ממולאות בבשר טחון
קובה במיה
פסטה ברוטב בולונז
קציצות טריאקי
עופות
שוקי עוף ברוטב צ׳ילי
כרעיים ותפוחי אדמה בבישול
אבוקדו ורצועות עוף
דגים ופירות ים
תבשיל ניגרי ( עוף ודג)
דג סלמון עסיסי עטוף בירקות
דג נילוס/אמנון ברוטב בתנור
דג קר בקריש
קינוחים
טירמיסו- 4 סועדים
כדורי שוקולד כשרים לפסח
מצות פנקייק
עוגת גבינה ללא אפיה
עוגת גבינה
קוקטיילים
משקה פלמ''ח
תבשילים
פתיתים שילדים אוהבים
גולש נקניקיות פטריות ותפ''א
חביתה אים מצה
קציצות בצל
שונות
קרטונים-זעתר
הכנת סושי ביתי
פטריות הגורמה
פטריות עם גבינה בתנור
פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות
חלבי
uLAbvGYhZtbMRCHXx
לזניה ירקות-שדה וגבינות
אומלט גבינה
עוגת פתיבר עם קצפת
פסטה עם קוטג'
מתכונים
ראשי | אודות | תקנון שימוש | לוחות מקומיים | עסקים מקומיים | אינקס עסקים | הפוך לדף הבית
אודות דובדוב | רישום למועדון עסקים | אינדקס עסקים | מפת האתר | כתבו לנו | בניית אתרים | פרסום במקומונים | פרסום באתר
This page was generated in .17 seconds.